Sunyiba a karanténnal, tábort, tábort, tábort!

Keverve
PEOPLE TEAM tábor pandémia után

Te is utálod a koronavírus-járványt? Eleged van a bezárkózásból? Társaságra vágysz az iskolai szünidő alatt? Jó hírünk van: a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborainak harmadik turnusában vannak még ottalvós helyek, a másodikra pedig napközis verzióban érkezhetsz.

A számok nem hazudnak

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez bejárós és bentlakásos nyári táborokat 7–17 éveseknek. A 125 turnus alatt eddig mintegy 24 ezer fő fordult meg a táboraikban. 2021-ben harmincnál is több választható témával várják az érdeklődőket, akiket 5-10 fős csoportokba fognak osztani, hogy napközben 9 óra és 13.30 között minél szélesebb körben járják körül az őket érdeklő témákat, történjen az a PT angol-, informatikai, filmes, sport- vagy főzőtáborában. Egyéb tematikákról és bővebb leírásért ide kattintva lehet olvasni. Egy turnus hét napig tart, vasárnaptól következő szombat délutánig. A délutáni/esti programok szabadon választhatók, ezek között találhatók workshopok és vendégelőadások, sportesemények, versenyek, múzeumlátogatás, strandolás és koncert is. Azt, hogy a gyerekek egyszerre legyenek biztonságban és élvezzék a korlátozások nélküli szabadságot, úgy garantálják, hogy minden hatodik táborlakóra jut egy szervezésben részt vevő személy. A tábor helyszínén orvosi ellátás elérhető, és az ételallergiákra is ügyelnek.

Mire számíts, ha a PT-t választod?

Mókára és kacagásra, gyakorlatalapú tanulásra, jó fej társaságra, örök élményre. A foglalkozások végeztével oklevelet kaphatsz, illetve hazaviheted az elkészített vagy az alkotáshoz kapcsolódó tárgyakat (például aki fotós, irodalom- vagy dróntáborba jelentkezik, míg a kukták receptfüzettel gazdagodnak), a versenyfeladatokban jól teljesítők pedig értékes könyvjutalomban részesülnek. Ne csodálkozz, ha néhány váltás ruhával, egy kulaccsal és egy naptejjel érkezel a táborba, és teli csomaggal mész vissza szüleidhez. A kézzel nem fogható tapasztalatokról nem is beszélve.

Anyu, készülj, mert megyek!

Nem kell csomagolni ételt, mert a PT gondoskodik a napi háromszori étkezésről, valamint salátabárt, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztást tesz elérhetővé. A tábori büfé logisztikai központként működik, ez az egyedüli hely, ahol külön kell fizetni a tábor területén, de nem ám készpénzzel, hanem feltölthető tábori kártyával. A részvételi díj banki átutalással és SZÉP-kártyával rendezhető. Aki a tábor területén, a Homokbányai Kollégiumban alszik, annak sem kell hoznia ágyneműt, a szervezők gondoskodnak mindenről, ez a hasznos kisokos azonban segítségül szolgálhat mindenkinek, aki nem tudja, mit érdemes bekészíteni az utazótáskába. A programok innen érhetők el – a résztvevők feladata nem más, mint együtt hömpölyögni a tábor eseményeivel, szórakozva okosodni és okosan szórakozni. Testvér- és baráti kedvezmény igénybe vehető; gyertek minél többen!

Menü