Táncos gyereklábak

Témablokk
Tánctábor a PT-ben

A tánc számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: javítja a testtartást és az egyensúlyérzéket, remek feszültséglevezető, növeli az önbizalmat, jókedvre derít, segíti az önkifejezést, és szocializál – csak néhány a hozzá társított pozitív hozadék közül. Meglehet, hogy iskolás gyermekünk imád táncolni, de nem mer mások előtt mozogni; ha azonban megvan a kedv, nem kell egyből tánciskolában kezdeni, mivel a különböző stílusok alapjait a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában is elsajátíthatja. Kattintson ide, nézze meg a videókat, és tudja meg, mire számíthat a PT 30 szekciójának egyik legfelkapottikában!

Tánctáborban

A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai az élményre és a szabadságra helyezik a hangsúlyt. Mindent szabad, amíg az nem sérti a többieket, és minden választás jó. Ha gyermekünk úgy érzi, hogy kipróbálná a show-táncot, a hiphopot, a zumbát, a has- vagy a jazztáncot, megteheti a PT tánctáborában. Mind elfér egy koreográfiában, amit még akrobatikus elemekkel is megfűszereznek a végső bemutató előtt. Mindezek mellé napi háromszori étkezés, korlátlan zöldség-, gyümölcs- és vízfogyasztás elérhető bejárós és bentlakásos tábori verzióban a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén, idén három turnusban: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

Így jelentkezhetsz

A hajlandóságon és a szülői beleegyezésen kívül ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, amely itt található. A költségek elsősorban attól függnek, hogy napközis vagy ottalvós táborba jönne-e a gyermek, társul-e vele szintén diákkorú testvér vagy barát, továbbá jogosult-e más kedvezményre (például céges szinten érdemes felvenni a kapcsolatot a PT szervezőivel). A gyerekeknek szükségük lesz kulacsra, kényelmes ruhákra, fürdőruhára (van strand), no és a Covid-időszakra tekintettel, a biztonságos táboroztatás szabályainak megfelelően szülői nyilatkozatra arról, hogy egészségesek, valamint hogy a táborozási időszak nem esik egybe az esetleges karanténkötelezettségükkel. Minden másról a Kisokosban esik szó.

Új generációs táborok

A PT nem csupán tánctematikával várja a szünidő alatt a 7–17 éves gyerekeket: a 10 témacsomag, illetve 30 szekció között mindenki megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot. Ha tehát több gyermek van egy családban, nem kötelező egy tábort választani: ha egyikük a tánctáborba megy, a másik csemete programozhat, fotózhat, sportolhat, színészkedhet vagy főzhet napközben, este azonban egy helyen hajthatják álomra a fejüket, hiszen bentlakásos tábor választása esetén a kollégiumi elhelyezés kérhető ugyanabba a kétágyas szobába is. „Lábam termett a táncra, / Szemem a kacsintásra, / Ha táncolok, szikrát szórok, / A világra fittyet hányok!” – énekli Palya Bea; a PEOPLE TEAM pedig örömmel lát minden kikapcsolódni és fejlődni vágyó fiatalt a nyári szünetben.

Menü