Álmaid tábora

Keverve
Táborozás a legjavából a PEOPLE TEAM-táborban!

Eleged van abból, hogy egy téglalapnyi felületet bámulsz lassan másfél éve? Eljött az idő, hogy kiszabadulj a szobádból, kihasználd az iskolai szünidőt, és megtaláld a saját, pixelmentes közösségedet. A 2021-es nyári táborok a szülők számára fellélegzést, a gyerekeknek pedig szinte élet-halál kérdést jelentenek. A digitális oktatásra átállás miatt többen észrevehették magukon, hogy eltunyultak, szociális érzékük sorvadásnak indult, mivel a baráti találkozók száma minimálisra csökkent.

Mi lehet a megoldás?

Egy jó nyári program segíthet túllendülni a kellemetlen emlékeken. Felejtsd el a képernyőt, és keresd meg álmaid táborát! Na jó, ha ragaszkodsz a képpontok halmazához, még mindig mehetsz IT-, játékteszt- vagy youtubertáborba, de a kecskeméti PEOPLE TEAM-táborok fő szervezője, Palotás Attila (Ater) úgy tapasztalta, hogy 2021-ben visszaesett az informatika- és programozótáborokba jelentkezők száma. Ezt azzal magyarázta, hogy a srácok zizegni akarnak, és együtt lenni, kiszabadulni a megszokott környezetből, valamint találkozni a haverokkal, új arcokkal.

PT, azaz pacsi és tábor

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez táborokat. A szervező elmondása alapján a karantén elmúltával a robotépítő (katt ide a részletekért!) a legnépszerűbb tábor, valószínűleg azért, mert a sok otthon ücsörgés után szükség van kreatív elfoglaltságokra, ha pedig ezt együtt, közösségben tehetik meg a diákok, élményeik száma is gyarapszik, sőt akár életre szóló baráti kapcsolatok is köttethetnek. Minden körülmény adott ahhoz, hogy a PT hozzájáruljon a feledhetetlen nyárhoz: 10 témacsomag, 30 szekció, 3 turnus (időpontjai: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14.). Ottalvós és bentlakásos változatban egyaránt elérhető, új generációs táborok várják a 7–17 éveseket 2021-ben is Kecskeméten.

Együtt még jobb

Ráadásul ha elhozod a testvéredet vagy valamelyik osztálytársadat is, kedvezményesen nyaralhattok, amennyiben pedig a bentlakásos táborozásra szavaztok, ugyanabban a kétágyas szobában lesztek elszállásolva a campus területén. Ne tarts attól, hogy unatkozni fogtok: a PT mindenféle érdeklődésű résztvevő számára tartogat olyan területet, amelyben megtalálja a hozzá illő elfoglaltságot. Név szerint az alábbi csomagok közül lehet választani: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, CIRKUSZ + AKROBATIKA, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS. Felkeltettük az érdeklődésedet? Ide kattintva tudsz jelentkezni a táborokba, miután megbeszélted szüleiddel.

Menü