Táborozz tiszta fejjel!

Keverve
Fotósok alkotnak a PT udvarán

Május 31-én van a nemdohányzók világnapja. Egyes felmérések szerint a föld 15 év feletti lakosai közül minden harmadik dohányzik – és évente hétmillió ember veszíti életét ennek következtében. A passzív füstölgőket sem kerülik el a betegségek, különösen a stroke, illetve a szív- és érrendszeri panaszok.

Ciki a cigi

A kamaszokat is érinti a probléma – hiába tilos, mindig lesznek olyanok, akik úgy gondolják, hogy a cigaretta a társasági élet kelléke, vagy legalábbis ellazít. Pedig bandázni is jobb egészségesen, szabadon, úgy, hogy semmiféle káros szenvedély nem köt bennünket, és tiszta fejjel döntünk, tiszta tüdővel mozgunk. Képzelj el egy olyan fesztivált, ahol ciki a cigi: a PEOPLE TEAM nyári gyerektáborai a függőségektől mentes szabad életre sarkallnak, mindezt jó társaságban, a július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. közötti kecskeméti turnusok alkalmával.

Testi-lelki jóllét

A PT táboraiban (Kattints ide a választékért!) nagy hangsúlyt fektetnek az egészségre: egyrészt korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztással, testmozgási lehetőséggel és természetes alapanyagokat felhasználó (és chipsmentes) ételekkel várják a 7–17 év közötti táborozni vágyókat. Üresjáratok nélkül, több száz jó fej gyerekkel, akik a telefonjaik nyomkodása helyett valódi élményeket tapasztalnak meg a turnusok egy-egy hete során. És akik mind azért érkeznek ide, hogy jól és hasznosan töltsék el életük talán legjobb nyári szünetét.

Stresszmentesen, arra fókuszálva, ami igazán fontos

A PT kínálatából idén is tíz témacsomag és harminc téma közül választhatsz. Legyél bármilyen beállítottságú – gamer, felfedező, IT-mágus, színművész, artista, focista, nyelv- vagy szakácstanuló –, a PT délelőtti, kiscsoportos tematikus foglalkozásai alatt közelebbről is megismerheted a téged foglalkoztató témakört. Úgy fejlődsz a gyakorlati példák által, hogy utána nem feleltetnek, és neked sem kell megfelelned senkinek, legfeljebb magadnak, hiszen végső soron magadnak tanulsz. Délutánonként pedig a tábor területén (Neumann-campus) kereshetsz neked megfelelő programot, legyen az strandolás, sportolás vagy csillagles. Gyere, és tűnj ki abban, amiben jó vagy! A PEOPLE TEAM táboraiban kibontakoztathatod a tehetségedet, és jövőre is vissza akarsz majd jönni. Korábbi hangulatképekért keresd fel a PT Facebook-oldalát, a jelentkezési laphoz pedig ide klikkelj.

Menü